Libraria NOBEL ndodhet ne Rr. e Ilindenit nr 105 ne Tetove(afer Xhamise se Larme) dhe ju ofron nje game te gjere materiali shkollor dhe kancelarik,libra te zhanreve te ndryshme dhe gjithashtu aty mund te porosisni edhe kalendare,materiale administrative, fatura, fletëdërgesa, memorandume,ftesa dasme dhe shume shtypshkrime te tjera.Gjithashtu mund te beni porosi edhe per materiale promovuese: flamuj, bluza,maica,shkrepësa, stilografë, etj.

Kontakt tel. 071 396 663